/ Forside / Aktuelt / Nyheder
22-09-2017

Puljen for Klima og Miljø er fortsat relevant og giver gode resultater, konkluderer ny rapport

 

PKM har ledt til store resultater i forhold til fortalervirksomhed og kapacitetsopbygning, lyder konklusionen i en final review rapport. Rapporten er baseret på en analyse af resultater fra 11 projekter, som er finansieret gennem Puljen for Klima og Miljø (PKM).

 

- Vore bevillingshavere har på mange forskellige måder arbejdet hårdt for, at civilsamfundet kan få indflydelse på beslutninger om klima og miljø på både nationalt, regionalt og internationalt niveau. Det glæder os i CISU, at en ekstern undersøgelse nu viser, at det er tilfældet, siger Helene Kannegård, forvalter i CISU.

 

Rapporten indeholder en række anbefalinger og peger blandt andet på behovet for en fornyelse af den eksisterende pulje, som skal understøtte civilsamfundsindsatser på klimaområdet.

 

-Vi har noteret os, at PKM ifølge rapporten har en høj relevans i forhold til den udviklingspolitiske og humanitære strategi – Verden 2030, Civilsamfundspolitikken og Udenrigsministeriets Climate Envelope, udtaler Jacob Thorsen, rådgiver i CISU.

 

Se rapporten her

Del siden