Brugermøde om den nye Civilsamfundspulje

Få indflydelse på den nye pulje og hør mere om overvejelserne bag

Tider:

29-02-2024 - Kl. 15:00-17:00

Afholdelsessted:

Kosmopol
Lokale 4A
Fiolstræde 44
København

Kursusansvarlig:

Theis Dencker

Ledige pladser:

4

Tilmeldingsfrist:

21.02.2024

Målgruppe

Alle CISUs medlemmer og brugere af Civilsamfundspuljen

Læringsmål

CISU inviterer alle brugere af Civilsamfundspuljen et møde for at få en fælles samtale om og indspark til udviklingen af den nye Civilsamfundspulje.

På baggrund af ønsker fra både danske organisationer og deres internationale partnere samt det store pres på puljens økonomi, er CISU gået i gang med at gentænke Civilsamfundspuljen, så den kan skabe størst mulig værdi for partnere og målgrupper.

Vi opfordrer til at I før mødet snakker med jeres partnere, internt i jeres organisation eller på tværs af organisationer, så vi kan høre hvad puljen skal muliggøre for bedst at støtte jeres partneres arbejde og partnerskabet.

OBS: Udover dette fysiske møde afholder vi et møde online, på engelsk, hvor det vil være muligt for jeres partnere at deltage.

Indhold

CISUs bestyrelse og sekretariat vil præsentere tankerne for en gentænkning af Civilsamfundspuljen. På møderne har medlemmer og brugere mulighed for, på et tidligt stadie i udviklingen af den nye pulje, at give inputs, samt få indsigt i baggrund for og proces omkring den nye Civilsamfundspulje, som skal resultere i nye retningslinjer, gældende fra 2025.

Du har valgt

Arrangement: Brugermøde om den nye Civilsamfundspulje
Tilmeldingstype: Standard
Afholdelsessted:

Fiolstræde 44

1171 København

Kursusansvarlig:

Theis Dencker

Ledige pladser:

4

Tilmeldingsfrist:

21.02.2024

Pris: Gratis/Free
Medlemmer: Gratis/Free

Tilføj deltagere