/ Forside / Kurser

Kursus på Vartov

 

Hvert semester udbyder CISU en lang række kurser, fyraftensmøde og workshops - alt sammen relateret til at arbejde med bæredygtig udvikling i samarbejde med partnerorganisationer i fattige lande. De fleste kurser og workshop afholdes i København og/eller Aarhus, men vi tilbyder også workshops, der kan finde sted ude i jeres egen organisationerne. Se mere om de forskellige kursus typer i menuen til venstre.

 

Alle vores aktuelle kurser kan findes på kurser.cisu.dk.

 

CISUs kurser er en del af CISUs ydelser rettet mod udvikling af medlemsorganisationerne. Med et varieret udbud af både kurser, workshops, læringsforløb og rådgivninger ønsker vi at give mulighed for, at man kan tænke i længere udviklingsforløb, så det er ens organisation, der udvikler sig, fremfor at det blot er en uddannelse af individer, når frivillige ellerr ansatte tager på kursus. Udover at deltage i specifikke kurser, har I derfor også mulighed for at indgå i et skræddersyet udviklingsforløb.

 

Vi tilbyder også rådgivning til medlemsorganisationer i forhold til organisationernes specifikke idéer eller samarbejder. 

 

Hvis du vil vide mere om CISUs overordnede tilgang til læring, kan du finde det her


 

Del siden