/ Forside / CISU og persondata

CISU og persondata

For CISU er det vitalt, at alle trygt kan betro os deres personoplysninger i tillid til, at vi behandler dem i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. 

 

Alle de personoplysninger vi indsamler om dig, behandles i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesforordning og Databeskyttelsesloven

 

Indsamling af personoplysninger

Når du bliver medlem af CISU, søger en bevilling, tilmelder dig et kursus, anmoder om en rådgivning, tilmelder dig CISUs nyhedsbrev, eller blot færdes på CISUs hjemmeside, indsamler vi nogle personoplysninger om dig. Det kan f.eks være oplysninger så som navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer, organisatorisk tilhørsforhold og lignende. Vi indsamler som udgangspunkt ingen personfølsomme oplysninger om dig.

 

Vi bruger dine oplysninger til flere forskellige formål, blandt andet til at kunne administrere dit medlemskab, gennemføre kurser og rådgivninger, behandle og forvalte godkendte bevillinger, udsende nyhedsbrev og optimere vores hjemmeside.

 

På CISUs hjemmeside gøres der også brug af ”cookies” til at styre login samt til at indsamle webstatistik.

 

CISUs politikker og procedurer

Vores behandling af personoplysninger er underlagt CISUs interne Persondatapolitik, CISUs IT- og Sikkerhedspolitik, CISUs Politik for Opbevaring og Sletning af personoplysninger samt CISUs procedurer vedr. lovlig behandling, sletning, datasikkerhedsbrud og anmodninger fra de registrerede.  

 

I CISUs eksterne persondatapolitik kan du læse om hvilke oplysninger vi behandler om dig, formålet med behandlingen og det retlige grundlag for behandlingen. Her kan du også læse om hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har som registreret. I CISUs fortegnelse over behandlingsaktiviteter, kan du finde de samme informationer i overbliksform.

 

I CISUs cookiepolitik kan du finde information om hvilke cookies vi bruger, hvordan du kan undgå brugen af cookies, samt hvordan du eventuelt kan slette cookies.

 

Kontakt os

Alle spørgsmål vedrørende CISUs behandling af dine personoplysninger skal i første omgang rettes til CISUs sekretariatsleder, Erik Vithner på mail ev@cisu.dk eller på tlf: 6915 1974.

 

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til det danske datatilsyn. Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., telefon 3319 3200, e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

 

Del siden

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Cisus cookiepolitik

Acceptér ikke cookies

Acceptér kun funktionelle cookies

Acceptér alle cookies