/ Forside / Om CISU / Organisation

CISU er en sammenslutning af danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingsarbejde. CISU er en demokratisk forening med medlemsorganisationerne som omdrejningspunkt.

 

Læs om de enkelte dele af organisationen nedenfor.

 

Klik for stor version

 

Medlemmer

CISU har omkring 270 medlemsorganisationer, som repræsenterer en bred vifte af interesseområder, organisationsformer og tilhørssteder. Den fulde liste over CISU medlemmer kan ses her.

 

Hvis din organisation ikke allerede er medlem af CISU, kan I melde jer ind her. Som medlemmer får I adgang til bl.a. gratis rådgivning, deltagelse i kurser og workshops samt mulighed for at danne netværk og dele viden med engagerede mennesker i andre foreninger.

 

Generalforsamling

Generalforsamlingen er CISUs øverste myndighed. Her fastlægger medlemmerne den fremtidige retning for CISUs arbejde og godkender regnskab, budget, årsberetning mv.

Læs mere om den seneste generalforsamling her.

 

Bestyrelse

CISUs bestyrelse er foreningens overordnede politiske ledelse og arbejder på mandat fra generalforsamlingen. Bestyrelsen består af 7 personer fra CISUs medlemsorganisationer, som vælges af CISUs generalforsamling. Alle, som er medlem af en af CISUs medlemsforeninger, kan stille op til bestyrelsen.

Se medlemmerne af bestyrelsen her.

 

Sekretariat

Sekretariatet i Aarhus leverer rådgivning, kurser og støtte til medlemsorganisationerne og står for forvaltningen af Civilsamfundspuljen, Nødhjælpspuljen DERF, Puljen for Klima og Miljø, Naboskabspuljen og CISUs Oplysningspulje. Se en oversigt over medarbejderne og find kontaktoplysninger til sekretariatet her.

 

Bevillingsudvalg

Bevillingsudvalget er udpeget af bestyrelsen og behandler ansøgninger til alle CISUs puljer. Læs mere om bevillingsudvalget her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CISUs tilbud

Som medlemmer af CISU får jeres forening adgang til en lang række fordele:

Se kursusprogrammet

Rådgivning til foreningerne

 

Værktøj og metoder

 

En forening behøver ikke være medlem for at kunne søge de tre puljer, som CISU administrerer:

 

Civilsamfundspuljen

 

Puljen for Klima og Miljø

 

Naboskabspuljen

Del siden