/ Forside / Puljer & Støttemuligheder / Civilsamfundspuljen / Retningslinjer for Civilsamfundspuljen

Bemærk: I løbet af januar 2017 vil nye retningslinjer for Civilsamfundspuljen træde i kraft. Det betyder at oplysningerne på denne side kan blive ændret inden næste ansøgningsfrist. Læs om reform af retningslinjer her

 

Civilsamfundspuljen er delt op i tre: En pulje for mindre indsatser under 400.000 kr., en pulje for udviklingsprojekter op til 3,5 mio. kr. og en særlig programfacilitet for foreninger med en stor bevillingsportefølje.

 

De to første dele er beskrevet i "Retningslinjer for Civilsamfundspuljen". Program-delen har sine egne retningslinjer, som findes her.

 

Bemærk at det på grund af den seneste finanslovs besparelse på Civilsamfundspuljen var nødvendigt at ændre beløbsgrænserne til 400.000 kr. for mindre indsatser og til 3,5 mio. kr. for større projekter. Læs mere om konsekvenserne af finanslov 2016 her. De ændrede beløbsgrænser fremgår endnu ikke af retningslinjerne, som kan hentes på denne side.

 

Vær opmærksom på at de ændrede beløbsgrænser trådte i kraft i april 2016. De nye beløbsgrænser vil også gælde, hvis man genansøger et projekt, som man har fået afslag på i decemberrunden 2015.

 

Bemærk Ansøgninger om 'Fælles færdiggørelse' har sidste frist 2.januar 2017 kl. 12, da Civilsamfundspuljen i løbet af januar får nye retningslinjer. Læs om processen her

 

Sådan bruges retningslinjerne

 

Retningslinjerne for Civilsamfundspuljen er det centrale dokument, som I kan bruges som hjælp til at skrive ansøgninger til puljen. Retningslinjerne beskriver de fem skridt fra idé til færdig ansøgning:

I bør altid læse 'Retninglinjer for Civilsamfundspuljen' grundigt igennem, inden I skriver en ansøgning.

 

Få gode råd i CISU

Det er ansøgernes eget ansvar at skrive ansøgningen og at sikre, at den er i overensstemmelse med retningslinjerne. CISU giver alle ansøgere grundlæggende vejledning om frister, skemaer osv. Hvis I er medlem af CISU, kan I desuden få råd og vejledning om bl.a. projektudvikling, organisationsudvikling og udformning af ansøgninger. Bestil en rådgivning her.

Del siden