/ Forside / Rådgivning / Bestil en rådgivning / Rådgivningsdage i København og Odense

Op til en ansøgningsfrist bliver der sat datoer af til rådgivning i København. Hvis ikke der står angivet specifikke datoer på siden her, kan man selv forslå datoer for rådgivning i København og Odense.

(Når vi nærmer os en ansøgnignsfrist, ca. 2 måneder før fristen, vil vi lægge nogle datoer for rådgivning i København og evt. Odense op på denne side.)

Rådgivninger fordeles blandt rådgiver gruppen hver tirsdag, og der er altid mindst 14 dage mellem bestilling og rådgivning - det giver den nødvendige tid til forberedelse, som en ordentlig rådgivning kræver.

 

Hvis I har et hurtigt afklarende spørgsmål, så kan man ringe ind til CISU på 86 12 0342 mellem kl.10 og 15 på hverdage. I det tidsrum er der altid en rådgiver til at svare på henvendelser.

 

Kommende dage i København:

11/2 - 15/2 - 19/2 - 22/2 - 28/2

1/3 - 5/3

 

 

Bemærk:

 

 • Bestil rådgivningen i god tid – mindst 14 dage før, og helst mere op til ansøgningsfrister i Civilsamfundspuljen.
   
 • Rådgivninger fordeles om tirsdagen
   
 • Send materiale i god tid - mindst en uge inden, så rådgiverne har mulighed for at forberede sig og sparre med kollegaer om relevante emner.
   
 • Husk: For at I kan få rådgivning, skal jeres organisation være medlem af CISU.
   
 • Læs her, hvad der kræves, og hvordan I melder jer ind.
   
 • Handicapadgang - vores rådgivningslokale i København har ikke rampe til kørestole, så skriv i jeres bestilling, hvis I har brug for, at vi mødes et andet sted.

 


 

Del siden