/ Forside / Rådgivning / Rådgivning til medlemmer

Alle foreninger, der er medlem af CISU - Civilsamfund i Udvikling, kan få gratis rådgivning hos vores erfarne rådgivere.

 

Ved at trække på CISU får I adgang til en bred vifte af viden og erfaringer, som kan styrke jeres partnerskaber, projekter og jeres organisatoriske arbejde. Det gælder både for erfarne og mindre erfarne foreninger. Rådgivninger foregår typisk ved et møde mellem rådgiveren og mindst to repræsentanter for medlemsorganisationen. Mindre og konkrete spørgsmål kan besvares pr. telefon eller mail.

 

Bestil en rådgivning

Rådgivninger bestilles på en online formular, hvor I udfylder kontaktdata, emne for rådgivningen mm. Vi fordeler opgaverne på vores ugentlige tirsdagsmøde, og derefter vil I blive kontaktet af en rådgiver. Hvis I har konkrete spørgsmål, som kan klares i telefonen, kan I kontakte vores rådgivere direkte. I kan ringe direkte til en bestemt rådgiver eller vælge at ringe på vores hovednummer og blive stillet videre til den rådgiver, der har vagt den pågældende dag.

 

Hvor foregår rådgivningen?

Rådgivningen foregår i vores kontorer i Århus og København - med mindre I har aftalt noget andet:

  • Århus: Klosterport 4X, 3. sal, 8000 Århus C. Se på kort
  • København: Vartov, Farvergade 27, opgang D, 1463 København K. Se på kort

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aftal rådgivningen i god tid

Bestil rådgivningen i god tid – mindst 14 dage før, og helst i endnu længere tid op til ansøgningsfrister i Civilsamfundspuljen.

  • Bemærk: Rådgivninger kan normalt ikke lægges om tirsdagen før efter kl. 13.30.
  • Husk: For at I kan få rådgivning, skal jeres organisation være medlem af CISU. Læs her, hvad der kræves, og hvordan I melder jer ind

Send materiale...

Vi forventer, at vi modtager et skriftligt materiale senest én uge før mødet, så vi har tid til at vurdere problemstillingerne i rådgivnings-teamet. Jo mere vi ved, jo bedre kan vi rådgive. Læs mere om god forberedelse.

Kom ikke alene
Normalt mødes vi med 2-3 repræsentanter for jeres forening, men vi kan efter nærmere aftale også mødes med fx jeres bestyrelse eller en projektgruppe. Rådgivningen sker helst i normal arbejdstid, men i særlige tilfælde kan vi også mødes om aftenen eller i weekenden.

Rådgivningen kan bl.a. hjælpe jer med at afklare, hvilke af CISUs kurser I med fordel kan deltage i
Del siden