/ Forside / Værktøj & Metoder / Persondata

Nedenfor finder du diverse materiale, som jeres forening eller organisation kan bruge i arbejdet med at overholde reglerne i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Her kan du læse mere om reglerne for behandling af persondata i din forening:

 

Databeskyttelsesforordningen – en introduktion (pdf)

Ofte stillede spørgsmål – frivillige foreningers behandling af personoplysninger (pdf) 

Regler for persondata i foreninger (pdf)

Databeskyttelsesforordningen af 25 maj 2018 (pdf)

Databeskyttelsesloven (pdf)

Link til Datatilsynets vejledninger

 

Her kan du finde forskellige værktøjer, skabeloner og formater som I kan bruge til at komme godt i gang med jeres compliance arbejde:

 

Skabelon til kortlægning af persondata i foreningen 

Format til udarbejdelse af gab-analyse

Skabelon til overordnet tids-og aktivitetsplan

Skabelon til handlingsplan

Format til fortegnelse over behandlingsaktiviteter (art. 30 fortegnelse)

Link til formater og skabeloner fra Datatilsynet

 

OBS: Alle formater og skabeloner udarbejdet af CISU er tænkt til inspiration. CISU kan ikke holdes ansvarlig for indholdet, eller for hvordan materialtet tages i anvendelse.

Denne hjemmeside anvender cookies til at analysere og forbedre brugen og brugeroplevelsen. En cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret på din computer.

Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette cookies, der allerede ligger der, er fremgangsmåden lidt forskellig fra browser til browser. Du kan finde en vejledning til, hvordan du skal gøre på hjemmesiden: http://minecookies.org/

Læs også Cisus cookiepolitik

Acceptér ikke cookies

Acceptér kun funktionelle cookies

Acceptér alle cookies