ForsideAktueltCISU søger systematisk studentermedhjælp med godt overblik (vikariat)

Søger du et spændende studiejob, hvor du deltager i administrationen af puljer, der støtter folkelige organisationers projekter og indsatser i udviklingslande? Et job hvor du er i kontakt med organisationer overalt i Danmark? Så er du den studentermedhjælper, vi søger.

 

Jobbet

Da vores nuværende studentermedhjælper skal i praktik i efterårssemesteret 2021, søger vi en studentermedhjælper til administrative opgaver i forbindelse med forvaltningen af CISUs puljer.

 

Stillingen er et vikariat fra august 2021 til og med januar 2022, med mulighed for forlængelse.

 

Dine opgaver vil være:

  • Registrering af ansøgninger til puljerne
  • Opfølgning på deadlines for bevillinger
  • Sagsforberedende arbejde, f.eks. screening af regnskaber
  • Løbende opdatering af hjemmeside – herunder CISUs verdenskort
  • Arkiveringsopgaver
  • Indsamling af data til monitorering
  • Ad-hoc opgaver

 

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse og tidligst færdiggør dit studie 1. februar 2022. Du har gerne interesse for udviklingsarbejde.

 

Derudover lægger vi særligt vægt på, at du:

  • Er god til at skabe overblik, har analytiske evner og er systematisk.
  • Har gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med administrative opgaver, arbejde i Excel og vedligeholdelse af hjemmesider.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Arbejdstiden forventes at ligge mellem 10 og 12 timer om ugen. Arbejdstiden vil foregå indenfor normal kontortid (kl. 9-16). Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder.

 

Løn og øvrige ansættelsesvilkår følger i øvrigt CISUs overenskomst (se https://www.cisu.dk/om-cisu/cisus-økonomi/løn--og-arbejdsforhold).

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte forvaltningskonsulent Iben W. Rasmussen: iwr@cisu.dk.

 

Ansøgning

Send en kort ansøgning (maks. 1 side) vedlagt CV og karakteroversigt senest d. 4. august 2021. Ansøgninger sendes til ans@cisu.dk.

 

Samtaler forventes gennemført fredag d. 6. august 2021.

 

Ansættelsen starter d. 9. august 2021 eller snarest muligt herefter. Der vil være oplæring i uge 32 – 34. Ansættelsen løber frem til og med januar 2022. Ansættelsen kan forlænges skulle der opstå nye opgaver, der ligger indenfor studentens kvalifikationer og kompetencer.

 

Om CISU

CISU er en sammenslutning af ca. 270 folkelige organisationer, der alle er engagerede i udviklingsarbejde – enten som deres hovedformål eller som en del af deres aktiviteter.

 

På sekretariatet i centrum af Aarhus arbejder 25 fastansatte og tre studentermedhjælpere med administrationen af flere puljer på vegne af Danida/Udenrigsministeriet. Puljerne støtter folkelige organisationers projekter i udviklingslande. Desuden yder vi kursus- og rådgivningsarbejde for medlemsorganisationer, interessevaretagelse samt kommunikations- og oplysningsarbejde bl.a. gennem CISUs Oplysningspulje.

 

Læs mere om CISU på vores hjemmeside www.cisu.dk.