ForsideAktueltCISU på Folkemødet

 

CISU og Levende Hav vil også i 2022 være vært for medlemsorganisationer på Folkemødet.

 

I år vil det være muligt at være vært på kutteren torsdag, fredag og lørdag.

 

Herunder kan du tilmelde dig.

 

 

 

 

Rammerne for events på Anton 2022

Organisationer, der er medlem af CISU eller har stor relevans for medlemsorganisationer, kan være vært for events på Anton under Folkemødet 2022

Vi er til stede på haven fra onsdag 15. juni.

Vi forestiller os, at der er events fra 11-18 torsdag, fredag og lørdag og måske noget søndag formiddag.

Der er vidde rammer, men vi anbefaler en times arrangement.

 

Som udgangspunkt skal man selv stå for streaming, men vi vil, hvor det er relevant, optage lyden fra events og lægeg dem ud som podcast.

 

Det er gratis at afholde sit event på Anton, men man skal selv stå for eventuelle honorarer og udstyr og udsmykning.

 

Kutteren ligger centralt, men har begrænset plads på dækket, så når man planlægger en event, skal man tænke fordele og begrænsninger.

 

Fordelene er placeringen, fællesskabet, den helt specielle stemning, muligheden for at mødes i øjenhøjde. Kutteren er egnet godt til inddragende events.

 

Ulemperne er, at deltagerne er udsatte i tilfælde af dårligt vejr, adgangen er ikke handicap-venlig, pladsen er begrænset til godt 30 stående eller 20 siddende gæster.

Resiliente civilsamfund på Kutteren Anton

Sammen med Landsforeningen Levende Hav var CISU værter på Kutteren Anton.

Flere af arrangementerne blev optaget og udgivet som podcast. Dem kan du finde i alle de store podcast-platforme eller lytte til herunder.

 

 

Listen to "Folkemøde på Kutter Anton" on Spreaker.
CISU har været til stede på Folkemødet siden 2012.

Tilstedeværelsen har været af forskellig karakter, men grundlæggende mener, CISU, at Folkemødet er en vigtig begivenhed for organisationer og politikere. Derfor er CISU til stede på en måde, der bedst muligt understøtter medlemsorganisationernes interesse.

 

2012: CISU var repræsenteret ved kommunikationskonsulent Tune Nyborg, der gjorde sig betragtninger om CISUs muligheder for et bidrag. Udvikling var stort set ikke et tema på Folkemødet i 2012.

 

2013: CISU deltog som arrangør af debatter om politikernes syn på udviklingsbistand, den folkelige del af udviklingsbistand og ulighed kontra fattigdom. Udbyttet var at sætte udvikling på dagsordnen.

 

2014: CISU var en del af Det Globale Telt. Debatter om ”skaber tabersager og støttesange vores billede af u-lande”, diskussion af Danidas udviklingsstrategi, frivilliges rolle og EU og udvikling. Igen var udbyttet at udvikling kom på dagsordenen. Vi fik desuden politikere i tale.

 

2015: CISU deltog igen i Det Globale Telt med debatter om Udvikling i Skrøbelige Situationer, politisk gennemslagskraft og folkeligt engagement. Igen var udbyttet at præge en dagsorden. Desuden lykkedes det at få hovedpersoner i tale.

 

2016: CISU havde ingen fast plads i Det Globale Telt og arrangerede ikke selv debatter. Deltog i andres arrangementer og lavede samlende forarbejde. Udbyttet var i høj grad at sætte et aftryk og samle input. Der var adskillige arrangementer om udvikling. CISU var til stede og gav opsamling på 29 arrangementer. Den officielle evaluering giver grund til at tro, at politikere er modtagelige over for blød lobbyisme.

 

2017: CISU arrangerer ikke selv debatter, men stiller sig til rådighed for andre og blander sig i debatter. Der vil blive holdt et formøde for medlemsorganisationer og lavet en samlet oversigt over relevante arrangementer.

 

2018: CISU arrangerede ikke selv debatter, men stillede sammen med Levende Hav fiskekutteren Anton til rådighed for medlemsorganisationer.

 

2019: CISU gentog succesen med at stille Levende Havs kutter Anton til rådighed for medlemsorganisationer.

 

2021: CISU og Levende Hav var værter for medlesmorganisationer. I den forbindelse blev flere afarrangemneterne optaget og udgivet som podcast