ForsideBliv medlem af CISUMedlemsfordele

Som medlem af CISU får man først og fremmest adgang til kapacitetsopbygning i form af kurser og rådgivning.

 

Man får rådgivning om for eksempel projektansøgning, projektidé, workshop-udvikling, organisationsudvikling, partnerskaber, etablering af ny forening, fortalervirksomhed, bestyrelsesarbejde, strategiudvikling, frivillighed, fundraising og anden sparring.

 

Kurser og fyraftensmøder foregår sammen med andre organisationer og kan være om et tilsvarende bredt felt.

 

Derudover er der mulighed for at deltage i forskellige netværk. Læs mere om de faglige netværk på siden her

 

En del af CISUs opgave er også at påvirke beslutningstagere på medlemsorganisationernes vegne. Jo flere medlemmer vi er, jo stærkere er vi. 

 

Derudover er der adgang til en række fordele, som man læse om herunder. Man kan læse mere om, hvordan man bliver medlem af CISU i linket her.

 

Fonde.dk er et online værktøj til at søge efter fonde, puljer mv. i Danmark, Norden, EU og øvrige lande. Deres nyhedsbrev er gratis, men man skal have et abonnement for at kunne søge på siden. 

 

CISU har sørget for, at alle medlemsorganisationer kan få gratis adgang. Hver organisation kan få to brugere. Man må gerne dele login-oplysninger i organisationen, men vær opmærksom på, at flere ikke kan bruge samme login på samme tid. 

 

Hvordan får man adgang?

Skriv til info@fonde.dk med dit fulde navn og din organisations navn. I emnefeltet skal der stå "CISU". Så får man en mail med login-oplysninger direkte fra fonde.dk. I mailen står der også mere om, hvordan man kommer godt i gang med funktionerne.

CISU har en aftale med Altinget, der sikrer mindre organisationer mulighed for at give en repræsentant personlig adgang til Altingets portaler for henholdsvis Udvikling og Civilsamfund.

 

Adgangen sikrer, at også organisationer med begrænsede midler har adgang til at følge nyheder og blande sig i debatten på Altinget. Aftalen er kommet i stand med den betingelse, at allerede eksisterende kunder ikke kan nyde godt af den gratis adgang.

 

Som medlemsorganisation kan man få adgang til Altinget for en person med tilknytning til CISU ved at sende en mail til jnj@altinget.dk med kj@cisu.dk CC. I mailen skal man oplyse, hvilken medlemsorganisation man repræsenterer. Så får man en login, der ikke kan deles. Det er vigtigt, at man bruger en mail, der er tilknyttet medlemsorganisationen.

Kooperationen er med egne ord den førende arbejdsgiver- og interesseorganisation for samfundsengagerede foreninger og NGO’er/civilsamfunds-organisationer. 

 

Man kan få et billigere associeret arbejdsgivermedlemsskab ved Kooperationen igennem et medlemskab i CISU.

 

Det giver for eksempel:  

 • Hotline til jurist med ubegrænset HR-rådgivning, fx om juridiske forhold ved ansættelse, afskedigelse, barsel, sygdom mv. 

 • Adgang til Kooperationens kurser og arrangementer 

 • Bistand ved overenskomstforhandlinger / tiltrædelsesoverenskomster 

 • Rådgivning om lovgivning på arbejdsmarkedet 

 • Hjælp til arbejdsmiljø og efteruddannelse af medarbejdere 

 • Formulering af vedtægter, aftaler og kontrakter 

 • Sparring om organisationsudvikling, ledelse og bestyrelsesarbejde 

 

Se alle fordele i et arbejdsgivermedlemsskab her: Kontingent (kooperationen.dk) 

 

CISU har forhandlet en særaftale for CISUs medlemsorganisationer, som kan nøjes med at betale 0,462 % af lønsummen, hvor der ellers ville være et minimumsbeløb på 16.143 kr. for et medlemskab.   

 

For at få denne medlemsfordel skriver man en mail med “CISU-medlemskab” i emnefeltet til pkb@kooperationen.dk med akc@cisu.dk i cc. 
Medlemskabet af Kooperationen faktureres derefter af CISU, som derfor en gang om året (eller ved større ændringer) skal have jeres forenings AM grundlag.

CISU har siden 2018 haft et samarbejde med foreningen Levende Hav om at stille fiskekutteren 'Anton' til rådighed for, at CISUs medlemsorganisationer gratis kan holde events på Folkemødet på Bornholm.

 

Læs mere og tilmeld jer her.

Konsulenthuset i-Strategi tilbyder gratis rådgivning til CISUs medlemsorganisationer.

 

i-Strategi kan hjælpe bredt inden for kommunikation og markedsføring. Det kunne for eksempel være:

 

 • Tips til et godt nyhedsbrev
 • Rådgivning om hjemmesider
 • Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Udvikling af kommunikationsstrategi på sociale medier

 

Tilbuddet gælder kun for CISUs medlemsorganisationer og kun i begrænset omfang. Tilbuddet omfatter ikke udførende arbejde - kun rådgivning.

 

Læs mere om i-Strategi på istrategi.dk og kontakt kommunikations- og bæredygtighedskonsulent Charlie Houkjær Klausen på charlie @ istrategi.dk, hvis din forening er interesseret i at modtage rådgivning.

CISU har forhandlet en aftale for CISUs medlemsorganisationer, som kan få 33 % rabat på TimeOut licensprisen (prisen afhænger af antal brugere). CISUs medlemsorganisationer får også de første 3 måneder gratis, hvis man indgår en aftale i løbet af 2023.

 

TimeOut er et forretningssystem, som kan bruges til tidsregistrering, projekt- og ressourcestyring samt funktioner til registrering af komme/gå, materialer, udlæg, diæter og kilometer. TimeOut kan også understøtte håndtering af økonomi, både budgetter, betalinger, fakturering og lønafregning.

 

TimeOut har mere en 10 års erfaring i arbejdet med NGO’er, både små og store. Og forstår og understøtter de særlige behov og udfordringer, som er i NGO-branchen. F.eks. inden for budgetter, rapportering, dokumentation og håndtering af timepriser. TimeOut har desuden særligt gode NGO-vilkår, hvor der er fri support og alt aftales inden levering, så der ikke kommer pludselige regninger.

 

Kunder af TimeOut nævner disse fordele ved systemet:

 1. Sparet tid på interne processer, så som løn, fakturering, kommunikation.
 2. Flere timer faktureret – intet glemt, intet tabt.
 3. Overblik over, hvem der laver hvad og hvornår.
 4. Nem registrering og eget overblik for medarbejderne.
 5. Effektiv efterbehandling af projekter og dokumentation af tidsforbrug.
 6. Projektoverblik – budget timer, forbrugte timer, rest og færdighedsgrad.

 

Ring eller skriv til Jesper Aaberg (+45 53 81 21 21, jda@outzouce.dk) for yderligere information eller en uforpligtende præsentation. Man kan også se mere på www.ngobusiness.dk og www.outzource.dk

Unitas Rejser er Danmarks førende rejsebureau for udviklings- og humanitære organisationer, og servicerer store som små og alt indimellem.

 

CISU har indgået en aftale med Unitas Rejser om en række særlige fordele for CISUs medlemsorganisationer:

 

 • Adgang til Unitas Rejsers bedste prisliste
 • Adgang til Unitas Rejsers brugervenlige online booking tool
  • Gratis opsætning i samtale med jer om jeres behov
  • Ved online booking spares 50 % på Unitas Rejsers service fee ift. personlig service
 • Spar 50 % på årlig Co2 udledningsrapport og anden statistik
 • 50 % rabat på rejsesikkerhedsnotifikationer, så den rejsende er velinformeret før og under rejsen
  • Sættes til det niveau din organisation har behov for       
 • Kredit: 7 dages netto kontant

 

Læs mere om Unitas Rejser og CISUs medlemsaftale her og kontakt Jacob Jensen hos Unitas Rejser på jj@unitas.dk, hvis I ønsker at høre mere om mulighederne.

Enalyzer er en dansk virksomhed, der bruges af over 150.000 brugere på verdens plan til at gennemføre professionelle spørgeskemaer og tilhørende rapporter.

 

Enalyzer har mere end 120 professionelt udviklede skabeloner til spørgeskemaer, hvoraf mere end 18 er designet specielt til nonprofit-organisationers behov.

 

Enalyzer tilbyder en rabat på 25 % til medlemmer af CISU på årlige licensaftaler for enkeltbrugere og flerbrugere.

 

Christopher Gensø er ansvarlig for Enalyzers samarbejde med CISU. Hvis du er klar til at komme i gang, er du mere end velkommen til at kontakte Christopher på christopher.genso@enalyzer.net eller 28491539, for at arrangere en demo og en snak om de mange muligheder Enalyzer giver. I kan også booke et direkte møde med ham i hans online kalender her.

CISUs opslagstavle er for medlemsorganisationer, hvor man kan lave opslag med relevans for andre organisationer.

 

Det kan være pressemeddelelser, information om arrangementer eller lignende. Opslagstavlen er med i CISUs nyhedsbrev, der hver anden uge kommer ud til over 2.000 modtagere.

 

Find opslagstavlen på cisu.dk/opslagstavle og brug formatet nederst til at lave dit opslag.

Har din forening lavet en podcast, som I gerne vil have flere lyttere til? 

CISU mellem ørerne er en podcastplatform for alle CISUs medlemsorganisationer. 

Læs og lyt mere her: cisu.dk/podcast