ForsideLedige stillinger

Alle ledige stillinger hos CISU bliver slået op under 'Aktuelt' her på hjemmesiden og bliver bragt i CISUs nyhedsbrev.

Lige nu har vi følgende ledige stillinger:
Bevillingskonsulenter til Civilsamfundspuljen

 

Da alle stillinger på sekretariatet bliver slået op, er der ingen grund til at sende uopfordrede ansøgninger. I stedet anbefaler vi, at interesserede tilmelder sig nyhedsbrevet.

 

OBS: Når du søger en stilling hos CISU, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger her

 

Praktikanter

CISU benytter sig stort set ikke af praktikanter. En undtagelse er dog, at der ind i mellem er journalistpraktikanter. De bliver ansat gennem journalistuddannelsernes offcielle system.

 

Bevillingssystemet

CISUs puljer har tilknyttet uafhængige bevillingskonsulenter. De bliver ansat gennem opslag her på siden som andre stillinger.

 

I bevillingsudvalgene sidder også personer, der er indstillet af organisationer. De stillinger bliver opslået her på siden, og organisationer bliver gennem mails opfordret til at indstille kandidater.

 

Eksterne konsulenter

CISU har løbende behov for at få gennemført konkrete konsulentopgaver i tilknytning til Civilsamfundspuljen. I den forbindelse har CISU en beredskabsliste over mulige konsulenter. Vi vil gerne udbygge denne liste med relevante konsulenter - så er man kvalificeret, kan man ansøge om at komme på listen.

 

Læs mere om eksterne konsulenter i CISU her.