ForsideLedige stillingerEksterne konsulenter

CISU har i perioder behov for at få gennemført konkrete konsulentopgaver i tilknytning til enten Civilsamfundspuljen (CSP), den humanitære fund (DERF) eller OpEn (Oplysnings- og Engagementspulje).

 

I den forbindelse vedligeholder CISU en liste over mulige konsulenter med relevante kompetencer indenfor civilsamfundsarbejde. Vi vil meget gerne udbygge denne liste løbende med relevante konsulenter, så er man kvalificeret, er man meget velkommen til at ansøge om at komme på listen.

 

Kvalifikationskrav

For at indgå i listen er det en forudsætning, at man har gennemført konkrete konsulentopgaver tidligere (men ikke ældre end 3 år før ansøgningstidspunktet) indenfor et af vores tre fagområder (CSP, DERF eller OpEn). Vi vil derfor vurdere dit CV ift. om du har løst relevante opgaver indenfor ét af de tre fagområder. For at hjælpe os bliver du bedt om at udpege 2-4 opgaver fra dit CV, som du mener er relevante.

 

Ansøgning

Er man kvalificeret, kan man ansøge om at komme på listen som konsulent, og vi vil så rette henvendelse, når/hvis der melder sig en opgave, som efterspørger en konsulent med dine kompetencer. Ansøgning foregår ved at udfylde denne formular.

 

Når du ansøger om at indgå på CISUs liste over kvalificerede konsulenter, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig. Læs mere om CISUs behandling af dine personoplysninger her.

 

Hvor mange og hvilke typer af opgaver

CISU kan tilbyde forskelligartede opgaver, men det varierer meget, hvor mange opgaver vi har, så du er ikke garanteret en opgave, fordi du står på listen.

 

Aktuelt forventer vi ca. 10-12 opgaver i 2023 ifm. programprocesser i CSP. Vi begynder i løbet af efteråret 2022 at shortliste relevante konsulenter til opgaverne.

 

Opgaverne vil variere ift. om det er indenfor CSP, DERF eller OpEn.

 

CSP: Langsigtet udvikling og civilsamfund

Opgaverne har oftest været kapacitetsanalyser, reviews og appraisals (især ifm. programansøgninger).

 

DERF: Humanitært

Her har der været få opgaver så som desk-studies og analyseopgaver ift. det humanitære område, men der kan også blive tale om reviews. Eksempler er et studie om Cash Based Assistance og en analyse af DERF brugeres respons på COVID19.

 

OpEN: Engagement, kommunikation og oplysning i Danmark

Her har der også været få opgaver, primært omkring udvikling af kommunikations- eller oplysningsværktøjer eller udvikling af forskellige events til at understøtte puljens engagementsindsatser.

 

Læs mere om

  • Civilsamfundspuljens programfacilitet her
  • Civilsamfundspuljens ”stand alone” kapacitetsanalyser her
  • DERF her
  • Open her

 

Link til ansøgningsformular 

 

Yderligere oplysninger/spørgsmål kan fås hos rådgiver Søren Asboe, saj@cisu.dk