ForsideOm CISUOrganisation

CISU er en sammenslutning af danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingsarbejde. CISU er en demokratisk forening med medlemsorganisationerne som omdrejningspunkt.

 

Se CISUs organisering her og læs om de enkelte dele af organisationen nedenfor. 

Klik på billedet for stor version.

 

Medlemmer

CISU har omkring 280 medlemsorganisationer, som repræsenterer en bred vifte af interesseområder, organisationsformer og tilhørssteder. Den fulde liste over CISU medlemmer kan ses her.

 

Hvis din organisation ikke allerede er medlem af CISU, kan I melde jer ind her. Som medlemmer får I adgang til bl.a. gratis rådgivning, deltagelse i kurser og workshops samt mulighed for at danne netværk og dele viden med engagerede mennesker i andre foreninger. Der er også en række andre medlemsfordele, som man kan læse mere om her.

 

Generalforsamling

Generalforsamlingen er CISUs øverste myndighed. Her fastlægger medlemmerne den fremtidige retning for CISUs arbejde og godkender regnskab, budget, årsberetning mv.

Læs mere om den seneste generalforsamling her.

 

Bestyrelse

CISUs bestyrelse er organisationens overordnede politiske ledelse og arbejder på mandat fra generalforsamlingen. Bestyrelsen består af 7 personer fra CISUs medlemsorganisationer, som vælges af CISUs generalforsamling. Alle, som er medlem af en af CISUs medlemsorganisationer, kan stille op til bestyrelsen.

Se medlemmerne af bestyrelsen her.

 

Sekretariat

Sekretariatet i Aarhus leverer rådgivning, kurser og støtte til medlemsorganisationerne og står for forvaltningen af Civilsamfundspuljen, Nødhjælpspuljen DERF, OpEn-puljen og CISUs Oplysningspulje. Se en oversigt over medarbejderne og find kontaktoplysninger til sekretariatet her.

 

Bevillingsudvalg

Bevillingsudvalgene er udpeget af bestyrelsen og behandler ansøgninger til alle CISUs puljer. Læs mere om bevillingsudvalgene her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CISUs tilbud

Som medlem af CISU får jeres organisation adgang til en lang række fordele:


Kurser


Rådgivning

 

Værktøj og metoder

 

En organisation behøver ikke være medlem for at søge de fleste puljer, som CISU administrerer:

 

Civilsamfundspuljen (CSP)

 

Engagementspuljen (en del af CSP)

 

Styrkelse af civilsamfundets råderum (en del af CSP)

 

Den danske nødhjælpspulje (DERF)

 

CISUs oplysningspulje