ForsideAktueltOpslagstavle

Herunder er CISUs opslagstavle for medlemsorganisationer, hvor man kan lave opslag med relevans for andre organisationer.

 

Det kan være pressemeddelelser, information om arrangementer eller lignende. Oversigten kommer så med i CISUs nyhedsbrev til over 2.000 modtagere.

 

Men opretter dem i formularen nederst.

CISUs opslagstavle for medlemsorganisationer

Har du lyst og evner til at arbejde med globale kampagner og politikudvikling? Global Aktion søger en praktikant med start den 3. januar 2023, til at styrke aktivisme, skabe politiske forandringer og understøtte kampagner i Danmark og globalt. Deadline den 5 december 2022.

https://globalaktion.dk/global-aktion/praktikant-til-politik-og-kampagneteamet/

LILLE AFRIKA, der er en fortælling om drømme, foregår i perioden 2016 til og med 2021. Den handler om afrikanske drømme, om danske drømme, om opfyldte drømme og drømme der må opgives. I fortællingen følger vi en dansker, der gerne vil gøre noget godt for afrikanere, ophængt som han føler sig mellem et meningsløst overforbrugssamfund og et meningsløst underforbrugssamfund i Afrika.
Han finder sammen med to unge afrikanere, der brænder for at gøre noget godt for deres landsmænd. Sammen udvikler og afprøver de projekter, nogle lykkes andre kæntrer. Undervejs bliver de venner, venskaber, der kompliceres stærkt af, at den ene af afrikanerne bliver så alvorligt syg, at det truer deres fortsatte samarbejde og deres venskab.
Alle korte fortællinger om Afrika er vildledende - med LILLE AFRIKA som en mulig undtagelse

Udgives af Forlaget mellemgaard og udkommer den 22.august 2022

Tech for Democracy:  

BLIV EN DEL AF COPENHAGEN PLEDGE FOR TECH FOR DEMOCRACY 

Globalt Fokus samarbejder med Udenrigsministeriet om det danske Tech for Democracy initiativ, der sætter fokus på at få teknologi til at arbejde for menneskerettigheder og demokrati – og ikke imod. 
 
En del af initiativet er The Copenhagen Pledge, der forpligter regeringer, multilaterale organisationer, civilsamfund og tech-virksomheder til at sikre, at de menneskerettigheder og grundlæggende rettigheder, som mennesker har offline, ligeledes beskyttes og fremmes online. 
 
I den forbindelse har over 100 civilsamfundsorganisationer udviklet et Action Programme, der gennem otte anbefalinger konkretiserer og ikke mindst sætter barren for Tech for Democracy-arbejdet og formålet med forpligtelserne. Globalt Fokus opfordrer derfor alle medlemsorganisationer til at tage del i initiativet og underskrive The Copenhagen Pledge her. 

Global Aktion søger en praktikant til forårssemesteret til at indgå i vores projektteam. Du vil i denne stilling arbejde tæt sammen med vores projektmedarbejder og vores frivillige projektgrupper. Som praktikant vil du støtte op om vores generelle projektarbejde med et særligt fokus på projektadministration og partnerskaber med politiske græsrodsorganisationer i det globale Syd.

Link

 

Her kan du indesende en nyhed til CISUs opslagstavle