ForsideAktueltOpslagstavle

Herunder er CISUs opslagstavle for medlemsorganisationer, hvor man kan lave opslag med relevans for andre organisationer.

 

Det kan være pressemeddelelser, information om arrangementer eller lignende. Oversigten kommer så med i CISUs nyhedsbrev til over 2.000 modtagere.

 

Men opretter dem i formularen nederst.

CISUs opslagstavle for medlemsorganisationer

CISUs studentermedhjælper Alberte Maimburg søger et project placement/praktikplads for efteråret 2022 i forbindelse med sin kandidat i Human Security.

Info:
Jeg søger en praktikplads i Danmark med mulighed for nogle måneder/ugers udsendelse til Afrika, hvor jeg samtidig kan indsamle data til mit speciale. Jeg er åben for at tilpasse det organisationens behov/interesseområder, men mit primære interessefelt er landgrabbing, alternative fødevaresystemer, small scale farming og bæredygtighed, værdikæder og fødevaresikkerhed.

I er velkomne til at kontakte mig, hvis I kunne se et muligt samarbejde eller har opfølgende spørgsmål.

Mail: albertemaimburg@hotmail.com
Tlf.: 21722552

Verdens Skove søger ny en politikmedarbejder til arbejdet med dansk natur, biomasse og klimaindsatsen i Danmark.

Derudover søger Verdens Skove praktikanter til foråret.


Læs mere via linket

Viva Danmark er en international kirkelig børneorganisation, som styrker og koordinerer indsatsen for udsatte børn og unge i nogle af verdens fattigste områder. Viva arbejder med lokale netværk, som består af kirker, kirkelige organisationer og civilsamfundsorganisationer i Zimbabwe, Filippinerne, Honduras og Nicaragua. Vi modtager støtte fra EU, Danida og via private indsamlinger. 

Læs mere her.
 

I konsulenthuset i-Strategi har vi besluttet at tilbyde gratis rådgivning et begrænset antal timer om måneden til CISUs medlemmer.

Vi ved, at det kan være svært at skrive det perfekte nyhedsbrev, op opsætte en god landingsside, eller komme i gang med at lave en god strategi til sociale medier. Måske har man ikke altid kompetencerne i sin forening, eller måske søger man bare gode tips og tricks.

Vi stiller derfor hele vores konsulenthus til rådighed - helt uden beregning for jeres forening. Vi kan hjælpe med alt fra søgemaskineoptimering (SEO), til sociale medier, kommunikationsstrategi, rådgivning ift hjemmesider, mm.

Tilbuddet gælder kun for CISUs medlemsorganisationer og kun i begrænset omfang månedligt. Tilbuddet omfatter ikke udførende arbejde - kun rådgivning.

Læs mere her.

Lyst og indbydende kontor (20 m2) med vinduer ud til en af Københavns mest populære gader. Addressen er Elmegade 5,1.th, 2200 København N.
Andre i kontorfællesskabet arbejder med film, kulturaktiviteter og globalt engagement, og vi søger en forening eller virksomhed med lignende aktiviteter.
Vi deles om køkken, toilet og et hyggeligt mødelokale med plads til ca. 12 personer - og vi har adgang til karréens grønne baggård.
Huslejen afhænger af, hvor mange personer I er. Med to personer er lejen p.t. 4.290 kr.
Lejen dækker lokalet og de fælles faciliteter samt rengøring, internet, el, vand, varme og (begrænset) forsikring.
Ved indflytning betales et depositum svarende til tre måneders leje.
Kontorfællesskabet er en forening, som I som virksomhed eller forening efter et halvt års prøvetid bliver medlem af.
For yderligere oplysninger kontakt Torben på spor@spormedia.dk eller 21266133

Her kan du indesende en nyhed til CISUs opslagstavle