ForsidePuljerSådan søger man CISUs puljer

På denne side kan I læse om, hvordan I søger CISUs puljer og forskellige støtteformer. På siden "Hent formater, vejledninger og retningslinjer" finder I alle formater til ansøgningsprocessen. 

 

Inden I ansøger en af CISUs puljer bør I gøre jer bekendt med retningslinjerne for puljen. Her står der blandt andet hvilke krav den danske organisation skal leve op til.

 

Brug altid den nyeste version af retningslinjerne, der ligger her.

Forside til ansøgningen skal udfyldes og underskrives af den danske ansøgende organisation og ledende partner. 

 

Hvis flere partnere er tilknyttet ansøgningen, skal partnere med budgetansvar underskrive forsiden. Der må gerne uploades en forside for hver partner. 

Find og udfyld ansøgningsformatet for den pågældende pulje og/eller støtteform. 

Find og udfyld budgetformatet for den pågældende pulje og/eller støtteform. 

 

I budgetvejledningen for puljen kan I læse om hvordan formatet udfyldes. 

Inden I indsender en ansøgning, skal stamdata om den ansøgende danske organisation og eventuelle partnere være udfyldt på Vores CISU. Det gælder dog ikke for ansøgninger til CISUs Oplysningspulje.  

 

Det er den danske organisation, der står for at indtaste oplysninger om eventuelle partnere.

 

CISU bruger stamdata til at vurdere, om organisationerne lever op til kravene til ansøgere og til at vurdere den danske organisations og partnerorganisationens kapacitet.

 

I nedenstående vejledninger finder I en oversigt over, hvilke stamdata der skal indtastes:

 

Stamdata vil blive gemt i Vores CISU, så I blot kan nøjes med at opdatere data, når I søger næste gang.

 

Det er den danske organisations ansvar at dele den information I har indtastet med jeres partner(e). I kan også vælge at lade jeres partner besvare spørgsmålene. Begge dele gøres ved at sende et link til partneren. Tryk ’her’ i boksen øverst på siden (se billedet) for at sende link til partneren.

 

  1. Log ind på Vores CISU 
  2. Tryk på ”Ansøgninger” i menuen til venstre.
  3. Tryk ”Opret” nederst på siden.
  4. Vælg den ”Pulje” du ønsker at søge.
  5. Vælg den indsatstype, du ønsker at søge under den pågældende pulje.
  6. Indtast en ’Titel’ på ansøgningen (hold den så kort som muligt).
  7. Tryk ”Næste” nederst på siden.
  8. Indtast data for den danske organisation og eventuelle partnere.  En ansøgning risikerer at blive administrativt afvist, hvis ikke alt obligatorisk data er opdateret. Vær opmærksom på, at du først kan trykke gem, når alt obligatorisk data er udfyldt.
  9. Upload ansøgning, budget og forside til ansøgningen
  10. Når ansøgningen er helt klar, indsender du den til CISU, som behandler den inden for den tidsramme, der er fastsat i puljens retningslinjer.

Som medlemsorganisation kan man altid anmode om rådgivning på flere tidspunkter i løbet af ansøgningsprocessen. Rådgivninger bestilles her. Husk at booke i god tid.


Ansøgere der ikke er medlemmer af CISU, har ret til konkret vejledning om ansøgningsprocedurer. Kontakt CISU på tlf. 86120342 eller cisu@cisu.dk.