ForsideOm CISUAdfærdskodeks, vedtægter og strategi CISU strategi 2022-25

Vær med til at skabe CISUs strategi 2022-25

Om processen

I efteråret 2021 og foråret 2022 konsulterer CISU vores medlems- og partnerorganisationer rundt omkring i verden for at skabe CISUs nye strategi, som skal sætte retningen for vores arbejde fra 2022-2025. I processen skal vi tale om, hvilke globale udfordringer, der bekymrer os, hvordan civilsamfundet bedst kan stå sammen for at bekæmpe dem, og hvordan CISU kan støtte medlemsorganisationerne i at skabe forandring.

 

I løbet af processen kan du og din organisation for eksempel byde ind med:

 

  • Hvad er de største udfordringer, verden står overfor?
  • Hvordan kan CISU og medlemsorganisationerne adressere udfordringerne?
  • Hvordan kan CISU bedst understøtte jeres og jeres partnerorganisationers arbejde?
  • Hvilken rolle skal temaer som fremtidens partnerskaber, klima, natur og miljø, presset på civilsamfundets råderum og folkeligt engagement spille?


Og meget mere!

Det er vores håb, at så mange medlemsorganisationer og partnere som muligt vil bruge deres stemme og erfaringer fra arbejdet i Danmark og ude i verden til at være med til at skabe den stærkest mulige strategi for de næste fire år.


Crossing Borders. Vinderbillede fra CISUs fotokonkurrence 2020 'Vis jeres engagement'

 

 

Hvornår kan man være med?

 

I efteråret 2021 inviterer CISUs alle medlemsorganisationer med til en række fælles samtaler om CISUs nye strategi. Første udkast af strategien kommer til høring ved årsskiftet. Og til slut vil den nye strategi blive præsenteret som forslag til afstemning for CISUs medlemsorganisationer til generalforsamling den 30.april 2022.

 

Vi håber, I vil være med i den fælles samtale!

 

Herunder ses et overblik over programmet frem mod en ny CISU strategi 2022-25. Tryk på billedet for at hente et pdf-format og tilmeld jer hvert arrangement via links i dokumentet.

 


Kom med dit input / submit your input

Har din forening eller en af jeres partnerorganisationer et input til CISUs strategi 2022-25, så tager vil vi meget gerne imod jeres tanker løbende: 

​Send dit input her / Submit your input here