ForsideVærktøjerProjekt

Oplysningsarbejdet i Danmark er med til at sikre den folkelige opbakning og støtte til udviklingsprocesser i den del af verden, som har nogle helt andre vilkår, end vi kender til.

 
Men hvordan kommer man bedst ud med sin viden og sine historier, når man kun har få ressourcer til rådighed? Det har CISU i samarbejde med journalist Erik Nørgård Gravesen igennem en årrække afholdt workshops om. Erfaringerne fra disse workshops har vi samlet i dette hæfte.

 

Hæftet henvender sig primært til dem, som ikke har arbejdet så meget med informationsmateriale, men som gerne vil gøre noget ved det. Og forhåbentlig kan I, der allerede har arbejdet med at lave informationsmateriale, blive endnu klogere på området.


Hæftet er delt op i tre hovedområder:

 

  • Første del handler om planlægning, og hvad der er relevant at tænke over, inden I går i gang med et informationsprojekt.
  • Anden del giver nogle gode råd om, hvad I bør overveje, når I skal i gang med at lave produktet.
  • I tredje del beskrives nogle af de problemstillinger, der er ved forskellige slags produkter, interviews, m.m.

 

Uanset om I skal lave en plancheudstilling eller en video, kan I læse første og anden del, som er generelle. Derefter kan I vælge det, I har behov for i tredje del.


Tak til de organisationer, der har bidraget med eksempelmateriale og tak til MUNDU www.mundu.dk for god hjælp til afsnittet om undervisningsmaterialer.

 

OBS: Den trykte guide er udgået og kan ikke længere bestilles

Hent hæftet som PDF