Handicappede børn af oprindelige folk

Projektperiode:

01.09.2013 - 01.06.2017

Beviliget beløb:

200.000,- DKK

Organisation:

Raindrop Friends

Partnere:

Raindrop Foundation

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Indsatsområde:

Partnerskabsaktivitet

Indsatser foregår i:

Thailand

Overordnede mål

Over en 3-6 årig periode at afslutte indsatsen for de handicappede børn på en bæredygtig måde.

Umiddelbare mål

Få de lokale myndigheder til at overtage det fulde ansvar for de 8 centre, vi arbejder i for øjeblikket, samt overtage ansvaret for de 3 nye centre, vi påtænker at åbne inden for de næste 3-6 år.

Målgrupper

200 handicappede børn i centrene. Kønsfordeling ligelig. 3000 handicappede børn som for forbedret deres vilkår i Sakon Nakon provinsen pga. af pres på de lokale myndigheder. Lokale frivillige der modtager uddannelse og arbejder i de lokale sundhedscentre - Primært kvinder.

Resume

Projektets er et samarbejde mellem Raindrop Friends og Raindrop Foundation, formålet er at hjælpe de handicappede børn (ca. 200) af oprindelige folk i NØ Thailand. Frivillige danske fysioterapeuter sendes til Thailand, med det primære formål at uddanne lokale ressourcepersoner og forældregrupper i behandling og stimulering af de handicappede børn. Projektet er med til at presse de lokale myndigheder til at overtage det fulde økonomiske ansvar, hvilket de har pligt til ifølge de thailandske love. Dette er delvist lykkedes igennem de sidste 5-6 år, og håbet er,- at efter en afsluttet indsats om 3-6 år, er alt overtaget af de lokale myndigheder.