Including Us? - Holistic Prevention, Care and Treatment Services to Men who have Sex with Men (MSM) and Transgenders (TG) in Nepal

Projektperiode:

01.01.2012 - 01.01.2014

Beviliget beløb:

836.635,- DKK

Organisation:

AIDS-Fondet

Partnere:

Blue Diamond Society (BDS)

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Indsatsområde:

Projekt C (0,5 - 1 mio)

Indsatser foregår i:

Nepal

Overordnede mål

Det overordnende mål med projektet er at reducere spredning og effekt af hiv og aids blandt MSM/TG og deres partnere i Nepal.

Umiddelbare mål

1. HIV og AIDS-forebyggelse • At styrke partnerorganisation BDS i at gennemføre hiv/aids forebyggende træning og services for mænd de har sex med mænd (MSM) og transseksuelle (TG). 2. Pleje og støtte • At styrke partnerorganisation BDS i at forvalte pleje og støtteprogrammer for MSM/TG, der lever med HIV i Nepal.

Målgrupper

Den overordnende målgruppe er MSM/TG generelt samt MSM&TG der lever med hiv. Ca. 10.000 MSM/TG forventes at blive inkluderet i projektets forebyggelsesaktiviteter og 5.000 i pleje og støtte aktiviteterne.

Resume

Det overordnende mål med projektet er at reducere spredning og effekt af hiv og aids blandt mænd de har sex med mænd (MSM) og transseksuelle (TG) og deres partnere i Nepal. Projektets første konkrete mål er, at styrke partnerorganisation BDS i at gennemføre hiv/aids forebyggende træning og services for MSM/TG. Aktiviteterne omfatter træning af 5 BDS medarbejdere samt af i alt 25 ”peer educators”. Projektets andet konkrete mål er, at styrke partnerorganisation BDS i at forvalte ”care and support” programmer for MSM/TG, der lever med HIV i Nepal. Aktiviteterne omfatter træning af 5 BDS medarbejdere samt af i alt 15 ”peer educators”. Desuden gives der støtte til at forvalte 1 sundhedscenter for MSM/TG, der lever med hiv. Udvikling af alle træningsmetoder og materiale vil foregå i tæt samarbejde med senior hiv/aids rådgiver fra AIDS-Fondet.