Ungdomslederuddannelse, fase 2

Projektperiode:

01.04.2008 - 01.07.2012

Beviliget beløb:

1.453.189,- DKK

Organisation:

Axis

Partnere:

Alameda Alternativa Asociación Educativa Peru Ayni Ayllu K'Alaqaya CENPROTAC Desarrollo Juvenil Espacio Cultural Creativo FLOBOL

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Indsatsområde:

Projekt D (1 - 3 mio)

Indsatser foregår i:

Bolivia Ecuador Peru

Overordnede mål

Fattige og marginaliserede unge i Peru, Bolivia og Ecuador udøver et aktivt og ligeværdigt medborgerskab.

Umiddelbare mål

(1) I december 2010 er netværket Dejando Huellas styrket organisatorisk via konsolidering og udvidelse med 3 nye medlemmer. (2) I december 2010 er organisationerne i netværket Dejando Huellas styrket metodisk inden for arbejdet med unges medborgerskab.

Målgrupper

Primær målgruppe: 420 unge; Sekundær målgruppe: 12.000 unge; Total: 12.420 unge; Kønsfordeling: 50/50

Resume

Fattige, marginaliserede unge i Sydamerika har ikke mulighed for at udøve et aktivt og ligeværdigt medborgerskab. Projektet styrker unges medborgerskab i Bolivia, Peru og Ecuador. Dette opnås ved at styrke paraplyorganisationers og ungdomsorganisationers netværksdannelse og faglige kompetencer i ungdomsarbejde, der fremmer medborgerskab. Projektet har tre komponenter, (a) praktikophold/introduktion af nye metoder; (b) udbredelse af metoderne, (c) erfaringsudveksling/ netværksdannelse. Projektets primære målgruppe er 420 ungdomsledere. Den sekundære målgruppe udgøres af 12.000 unge. Projektet er 2. fase af projektet Ungdomslederuddannelse i Peru, Ecuador og Bolivia. Projektet bygger videre på kernekomponenterne fra 1. fase. Derudover udvides netværket med 3 nye organisationer, og som ny komponent i fase 2 indlægges en praktikkomponent.