Udvikling af partnerskaber ml. Vietnams Biavlerforening og DKs Biavlerforening

Projektperiode:

15.08.2003 - 01.09.2003

Beviliget beløb:

95.783,- DKK

Organisation:

Danmarks Biavlerforening

Partnere:

Vietnam Beekeepers Association (VBA)

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Indsatsområde:

Partnerskabsaktivitet

Indsatser foregår i:

Vietnam

Overordnede mål

Gennem fælles aktiviteter udbygges de personlige og faglige kontakter mellem Vietnams Biavlerforening og Danmarks Biavlerforening. Partnerskab.

Umiddelbare mål

Besøg fra Vietnam i Danmark Fælles seminarer og konferencer i Danmark. Fælles deltagelse i APIMONDIA kongressen i Slovenien

Målgrupper

Repræsentanter fra Vietnams Biavlerforening og fra Danmarks Biavlerforening. Der deltager kvinder og mænd.

Resume

Formålet med projektet er at udbygge partnerskabet mellem Vietnams Biavlerforening og Danmarks Biavlerforening, ikke blot på det organisatoriske plan, men også på det personlige plan. Repræsentanter fra Vietnams Biavlerforening inviteres på besøg hos Danmarks Biavlerforening. Gennem fælles arrangementer i Danmark, workshops, seminarer og møder med biavlere, samt deltagelse i fællesrejsen til APIMONDIA-kongressen i Slovenien skabes muligheder for at udbygge det organisatoriske kontakter, såvel som de personlige forbindelser. Repræsentanter fra Danmarks Biavlerforening har i flere omgange været på besøg i Vietnam. Senest i forbindelse med en forundersøgelse. Gennem dette projekt søges skabt et ligeværdigt samarbejde, ved at repræsentanterne fra VBA får grundigt og personligt kendskab til Danmarks Biavlerforening og dets medlemmer.