Strenthening partnership collaboration - TOCINET, Village Development Committees and Trianglen

Projektperiode:

01.02.2015 - 15.01.2016

Beviliget beløb:

255.208,- DKK

Organisation:

TRIANGLEN

Partnere:

Tororo Civil Society Network (TOCINET)

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Indsatsområde:

Partnerskabsaktivitet

Indsatser foregår i:

Uganda

Overordnede mål

'- At TOCINET og TRIANGLEN har fælles forståelse af og praksis omkring udviklingsmålene og koordinering af samarbejdet - At opnå landsbyer, der tager ansvar for deres egen udvikling gennem processer og aktiviteter, der er demokratiske, inkluderende, socialt retfærdige og innovative for derved at være i stand til at advokere for deres rettigheder, så de kan forbedre deres levevilkår.

Umiddelbare mål

1. At styrke landsbykomiteernes kapacitet til at mobilisere landsbymedlemmerne, samt at facilitere dialog og demokratiske beslutningsprocesser. 2. At konsolidere partnerskabet og styrke den fælles organisatoriske formåen og de kompetencer, der skal støtte den demokratiske udvikling og gennemførelse af aktiviteter, der skal sikre forbedrede levevilkår for landsbybeboerne.

Målgrupper

Partnerskabet TOCINET-Trianglen Landbykomiteerne i 15 landsbyer

Resume

Partnerskabsaktiviteten skal styrke TOCINETs og Trianglens fælles formulerede udviklingsmål: Fremme af stærk lokal, inkluderende og demokratisk organisering for at forbedre livsvilkår; dels gennem egne aktiviteter, dels gennem fortalervirksomhed i forhold til lokale myndigheder. 1) Styrke konsensus og samarbejdet om udviklingsmål mellem TOCINET, Trianglen og landsbykomiteerne, herunder internt mellem landsbykomiteerne. 2) TOCINETs kapacitet som partner og rådgiver for Trianglen, landsbyerne, og landsbykomiteerne skal styrkes. Fokus er på: Facilitering af lokale demokratiske processer, herunder mobilisering, organisering, planlægning og prioritering af aktiviteter samt støtte til fortalervirksomhed