The Peace Caravan of Flying Stars Amputees

Projektperiode:

15.12.2020 - 28.02.2021

Beviliget beløb:

99.932,- DKK

Samlet budget:

99.932,- DKK

Organisation:

For a new tomorrow (FANT)

Partnere:

Salone Flying Stars Amputee Football Club

Pulje:

Civilsamfundspuljen

Indsatsområde:

Små Indsatser

World goals:

Mål 16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner

Mål 17: Partnerskaber for handling

Indsatser foregår i:

Sierra Leone

Overordnede mål

Formålet med indsatsen er at lade fire fodboldhold bestående af mennesker med handicap gennemføre en fredskaravane i de fire største byer i Sierra Leone. Dette med henblik på at tydeliggøre de fatale konsekvenser af politisk uro/vold og promovere behovet for fredelig dialog.

Umiddelbare mål

- Fire amputee fodboldhold har i hver deres by gennemført en fredskaravane med henblik på at nå ud til 20.000-30.000 borgere i hver by og promovere fredelig politisk dialog i en kontekst med stigende politisk uroligheder, - En udvalgt arbejdsgruppe i FSA gennemfører en mediekampagne for at promovere politisk dialog og huske befolkningen på borgerkrigens konsekvenser.

Målgrupper

Projektet gennemføres af 200 amputee fodboldspillere med henblik på at nå ud til 80.000-120.000 borgere i Sierra Leone,.

Resume

Indsatsens formål er gennem en fredskaravane i de fire største byer i Sierra Leone samt en mindre mediekampagne at lave fortalervirksomhed for fredelig politisk dialog. Der er i øjeblikket en del politiske uroligheder i landet, og Flying Stars Amputees (FSA) ønsker at opfordre og lave kampagne for, at man udtrykker sine holdninger gennem konstruktiv fredelig dialog. Størstedelen er spillerne/medlemmerne af FSA er krigsofre og har fået deres handicap tilbage fra borgerkrigen, hvorfor de er den helt rigtige gruppe til at gennemføre en fredskaravane som denne. Aktiviteten/kampagnen gennemføres af 200 amputee fodboldspillere og forventes at ramme mellem 80.000 til 120.000 borgere i de fire største byer i Sierra Leone.