The Peace Caravan of Flying Stars Amputees

Project period:

15.12.2020 - 28.02.2021

Granted amount:

99,932,- DKK

Total budget:

99,932,- DKK

Organization:

For a new tomorrow (FANT)

Partners:

Salone Flying Stars Amputee Football Club

Pool:

Civilsamfundspuljen

Grant type:

Små Indsatser

World goals:

Goal 16: Peace, Justice and Strong Institutions

Goal 17: Partnerships for the Goals

Efforts take place in:

Sierra Leone

Overall targets

Formålet med indsatsen er at lade fire fodboldhold bestående af mennesker med handicap gennemføre en fredskaravane i de fire største byer i Sierra Leone. Dette med henblik på at tydeliggøre de fatale konsekvenser af politisk uro/vold og promovere behovet for fredelig dialog.

Immediate targets

- Fire amputee fodboldhold har i hver deres by gennemført en fredskaravane med henblik på at nå ud til 20.000-30.000 borgere i hver by og promovere fredelig politisk dialog i en kontekst med stigende politisk uroligheder, - En udvalgt arbejdsgruppe i FSA gennemfører en mediekampagne for at promovere politisk dialog og huske befolkningen på borgerkrigens konsekvenser.

Target groups

Projektet gennemføres af 200 amputee fodboldspillere med henblik på at nå ud til 80.000-120.000 borgere i Sierra Leone,.

Resume

Indsatsens formål er gennem en fredskaravane i de fire største byer i Sierra Leone samt en mindre mediekampagne at lave fortalervirksomhed for fredelig politisk dialog. Der er i øjeblikket en del politiske uroligheder i landet, og Flying Stars Amputees (FSA) ønsker at opfordre og lave kampagne for, at man udtrykker sine holdninger gennem konstruktiv fredelig dialog. Størstedelen er spillerne/medlemmerne af FSA er krigsofre og har fået deres handicap tilbage fra borgerkrigen, hvorfor de er den helt rigtige gruppe til at gennemføre en fredskaravane som denne. Aktiviteten/kampagnen gennemføres af 200 amputee fodboldspillere og forventes at ramme mellem 80.000 til 120.000 borgere i de fire største byer i Sierra Leone.